Services

KAEWSANGAMASSAGE & SPA


Oljemassage


Oljemassage med "Aroma Therapy Aroma" att dra nytta av lukten av aromatiska oljor ger näring nerverna är fokuserad terapi. Doften av oljan Det stimulerar kroppen att producera hormoner, dessa hormoner kommer att komma ut, som orsakar en rad olika reaktioner i kroppen. Uppförande av Denna massageolja Kan hjälpa mycket i varje fall. Speciellt när stressen Omedelbart efter att ha fått massage kommer att känna sig avslappnad. Efter en avslappnad Lukten av olja kommer att hjälpa till att hålla ditt sinne lugna ner lätt.
Handmassage


Ta emot en handmassage kan ge dig betydande hälsofördelar. Hand massage är vanligtvis snabb, avkopplande och ger dig omedelbar hälsofördelar, såsom förbättrad finger och handled rörelseomfång, förbättrad cirkulation och minska dina triggerpunkter-hyperirritable knutor-i handen muskler. Enligt Zonterapi-Research.com, händerna innehåller många akupressur och zonterapi punkter, som är förknippade med dina organ och vissa delar av kroppen.
 

Aromaterapi


Aromaterapi är en holistisk (hela människan) behandlingsform och är mera än bara massage med eteriska oljor. (Holistisk betyder " hela människan " inte bara enstaka delar och symtom.) Aromaterapi är som det låter, en terapi som använder sig utav dofter. Dessa oljor framställs från olika slags växter, blommor, träd och örter. Historien kring aromaterapi sträcker sig långt bakåt i tiden. Från människans begynnelse så var lukten  ett extremt viktigt sinne för att kunna överleva. Lukter signalerade närvaron av farliga djur och fiender och underlättade även i sökandet  efter mat. " inte bara enstaka delar och symtom.) Aromaterapi är som det låter, en terapi som använder sig utav dofter. Dessa oljor framställs från olika slags växter, blommor, träd och örter. Historien kring aromaterapi sträcker sig långt bakåt i tiden. Från människans begynnelse så var lukten  ett extremt viktigt sinne för att kunna överleva. Lukter signalerade närvaron av farliga djur och fiender och underlättade även i sökandet  efter mat.

Förbättrad cirkulation


Förbättrad cirkulation är en av de viktigaste hälsofördelar av massage. Stimulera cirkulationen i dina händer är viktigt, speciellt om du lider av ett tillstånd som Raynauds fenomen-ett smärtsamt tillstånd av dina fingrar, tår och andra områden-som tros ha orsakats av en kraftig och ihållande sammandragning av ett blodkärl, vilket leder en markant minskning av blodflödet till fingrarna. The National Heart, Lung and Blood Institute, en division av National Institutes of Health, säger att massage är effektiv på att stoppa ett Raynauds attack när den startar. Att förbättra cirkulationen i handen är också viktigt följande operation eller efter en skada, såsom ligament stukningar och muskelspänningar. Förbättrad cirkulation till dina skadade vävnader hjälper påskynda din läkning genom att mer näring till området för skada och tar bort de skadliga metaboliska biprodukter som tenderar att ackumuleras i dina vävnader efter trauma.

Priser

 

3o   minuter 400 kr

 

60   minuter 500 kr

 

90   minuter 800 kr

 

120 minuter 900 kr

 

 

 

Boka tid ring!

 

Telefon: 0737643271

              0762783910

 

 

 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved